top of page
Uka Pain_64.jpg

PARTNERS

HOKA_Logo_White.png

HOKA

Fly Human Fly. Löparskor. HOKA revolutionerade löparvärlden med innovativa skor med låg vikt och maximal komfort som ger ett effektivare steg.

Partner Uka Pain - Hotell Älvdalen

HOTELL ÄLVDALEN

Mitt i hjärtat av Älvdalen hittar du Hotell Älvdalen, Uka Pain´s tävlingscenter och en trogen partner. Här vill du bo under Uka Pain, gå i mål, njuta av god mat och en härlig atmosfär!

Partner Uka Pain - Umara

UMARA

För att njuta av ditt Uka Pain äventyr behöver du energi, och när det handlar om att prestera mer är Umara det bästa valet. Umara står för sportdrycken vid stationerna, och dessutom kan du köpa extra energi från Umara på The Running Company.

vit transparent.png

SWEDEN RUNNERS

För Sweden Runners är det primära målet inte att bli den största löparklubben, utan att ha de mest nöjda medlemmarna! Fokus sträcker sig bortom enbart resultat, tider och distanser. Istället handlar det om att inspirera fler till rörelse och upptäcka löparglädjen tillsammans med likasinnade.

Nodaf_Vit_webp (1).webp

NODAF

Norra Dalarnas Fastighetsbyrå, genom ert engagemang bidrar ni till en positiv utveckling i Älvdalen. Ni visar att ni strävar framåt och tänker på hållbarhet genom att främja ett sundare samhälle. Om du funderar på att flytta till Älvdalen är det Nodaf som du bör kontakta för bästa hjälp och service.

Logga Älvdalslax_Vit.png

ÄLVDALSLAX

Älvdalslax brinner för att odla svensk regnbåge på ett hållbart sätt, där kvalitet alltid går före kvantitet och där de har hand om hela cirkeln. Från yngel till fisk, från fisk till rom, från rom till yngel. Älvdalslax stöter du på i målområdet där dom bjuder på smakprov av sin fantastiska lax!

bottom of page